web analytics

Jandarmi, la “Maratonul Dunării”

 jandarmJandarmii giurgiuveni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării  celei de-a doua ediții a “Maratonului Dunării”, competiție de ciclism mountain-bike adresată amatorilor și profesioniștilor. Concursul va avea loc duminică, 25 octombrie a.c., între orele  08.00-17.00  pe raza comunei Prundu.

Pentru prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în zona stadionului din localitate, unde se vor  desfășura activitățile de înregistrare și premiere a participanților, precum și linia de sosire.

            Având în vedere faptul că se estimează prezenţa unui public numeros la această competiție, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine şi să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

            Totodată, jandarmii sfătuiesc cetăţenii care participă la această activitate împreună cu minori să îi supravegheze cu atenţie pentru a nu se pierde în mulţime, să respecte zonele stabilite pentru public, iar în situații de urgență să se adreseze forţelor de ordine, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.