Actualitate

Bilanţ pozitiv pentru PNL Giurgiu, la jumătatea campaniei electorale

_dsc0686Au trecut aproape două săptămâni de la declanşarea campaniei electorale, iar liberalii giurgiuveni au făcut un prim bilanţ al activităţilor desfăşurate, subliniind faptul că PNL Giurgiu a desfăşurat o campanie electorală corectă, onestă, cinstită, bazată pe întâlnirea directă cu alegătorul.

Despre campania electorală, despre programul PNL şi despre problemele ridicate de cetăţeni au vorbit miercuri, 23 noiembrie 2016, în conferinţă de presă Gheorghe Ştefan, candidatul PNL Giurgiu pentru camera deputaţilor, Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu pentru Senat şi fost vicepreşedinte PNL naţional, membru cu ştate vechi în partid, Ludovic Orban.

Preşedintele PNL Giurgiu, candidat la Camera deputaţilor a precizat că PNL se află în grafic cu activităţile de campanie electorală, având deplasări  zilnice în municipiu şi  în judeţ pentru a prezenta candidaţii, proiectele PNL pentru România şi, implicit, Giurgiu, precum şi pentru a afla nevoile oamenilor. Campania dusă de PNL a fost una corectă, bazată pe proiecte şi, deşi a făcut apel şi la celelalte formaţiuni politice să dea dovadă de fair-play, candidatul PNL Giurgiu la camera deputaţilor spune că nu acelaşi lucru îl fac colegii de la PSD. „Cei doi pârâcioşi ai clasei, nu am să le dau numele, unul săptămâna trecută, iar celălalt zilele acestea au sunat un prieten din politie reclamându-ne pe noi. Au venit un  poliţist şi un jandarm au ridicat CD-ul pe care se afla muzică populară. Nu e nimic ilegal fiindcă pe acel CD nu era imnul partidului, nu era îndemn de a vota. Muzica populară cred că este singurul mod prin care îi putem scoate la poartă pe giurgiuveni spre a ne prezenta noi, candidaţii şi pentru a le spune programul nostru”, a declarat Gheorghe Ştefan, care a făcut apel la colegi să nu îşi mai sune „prietenii” din poliţie, mai ales că „unul dintre ei foloseşte maşina Consiliului judeţean, şoferul”, iar PSD merge în campanie cu „directori de instituţii şi direcţii, cu şefi de deconcentrate”.

La rându-i, Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu la Senat a declarat: „Oamenii sunt sătui de atâtea promisiuni neonorate de-a lungul timpului. Giurgiuvenii sunt obosiţi de atâtea promisiuni, prin urmare nu mai au încredere în clasa politică. În ochii oamenilor mai licăre o speranţă că poate- poate viitorul le va aduce ceva mai bun! Giurgiuvenii apreciază  că noi, candidaţii PNL am ales să facem o altfel de campanie electorală, una apropiată de cetăţean. Este important să venim în faţa oamenilor să ne prezentăm şi să le spunem ce vrem să facem. Şi noi, PNL, vom creşte pensiile, dar nu aşa cum promite PSD, fiindcă bugetul României nu permite. Şi noi  avem în programul de guvernare creşterea salariilor, reducerea fiscalităţii, investiţii în infrastructură. Prin campanie pe care o desfăşură, noi, candidaţii PNL Giurgiu preluăm problemele oamenilor pentru a le transpune apoi în politici publice”.

Ludovic Orban s-a referit, printre altele, la candidaţii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare  – Gheorghe Ştefan, Dan Vlaicu, Dumitru Beianu, Marian Măroiu, Cosmin Marciu – oameni noi în politică, oameni care pot să schimbe viitorul.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!