web analytics

Conferinta de presa la ALDE

Președintele Organizației Județene ALDE Giurgiu, ministrul Energiei, Toma Petcu a participat joi, 30 noiembrie,  la conferința de presă, alaturi de presedintele de la municipiu Adrian Cindea, de presedintele TLDE la nivel national, de Monica Gabriela David, preesedinte interimar TLDE si purtatorul de cuvant Ionel Mucalu.

Fiind o zi importanta, Sf. Andrei, greii partidului au tinut sa le ureze un calduros La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui.

Presedintele Toma Petcu si-a exprimat convingerea. referitor la numirea unui nou presedinte TLDE municipal, ca Monica David va avea succes în noua funcție. „Este o tânără care va face politică de calitate. Monica își va forma o echipă puternică și are în plan organizarea de acțiuni menite să promoveze tinerii giurgiuveni astfel încât mulți dintre aceștia să activeze în politică alături de ea”, spunea acesta. Si presedintele de la municipiu, Adrian Cindea a asigurat-o pe Monica David de toata sustinerea, mai ales ca ALDE promoveaza tineri de calitate.

Vizibil emotionata, Monica David s-a referit la activitatile TLDE pentru luna decembrie si la obiectivele pe are si le-a stabilit pentru perioada urmatoare, centrate pe atragerea tinerilor.

Toma Petcu a mai declarat ca ALDE Giurgiu poate deveni principala forta politica de pe esichierul giurgiuvean.  Poziţia puternică pe care o are ALDE în Giurgiu, probabil, deranjează multe persoane. După ce ne-am atins primul obiectiv, să fim a doua forţă politică din judeţ, în mod normal, trecem la obiectivul următor. Peste doi ani, ALDE Giurgiu poate să lupte pentru locul unu pe scena politică giurgiuveană. Fiecare pas pe care-l facem, în această perioadă, îl facem în această logică.
Se spune adesea: ALDE Giurgiu a reuşit să promoveze foarte multe persoane. Care este problema? Până acum, ne plângeam că nu avem giurgiuveni în structurile administrative naţionale. Am promovat şi urmează să mai promovăm giurgiuveni. Este unul dintre obiectivele mele pentru Giurgiu”.

La finalul conferintei, reprezentatii ALDE Giurgiu au urat La multi ani romanilor care pe 1 Decemebrie sarbatoresc Ziua Nationala A Romaniei!

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.