Adunarea Generală a membrilor Filialei CECCAR Giurgiu

Vineri, 15.03.2019, în sala mare a Centrului Cultural Local ION VINEA, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Filialei CECCAR Giurgiu. În cadrul ședinței a fost prezentată activitatea filialei în anul 2018 precum și activitatea ce urmează a se desfășura în anul 2019. De asemenea, a fost validat procesul verbal al comisiei electorale privind rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Filialei Giurgiu mandatul 2020-2024.
Această funcție va fi ocupată de actualul președinte al Filialei CECCAR Giurgiu, EC Ghinea Florin.

În Sala mare a Centrului Cultural Local “Ion Vinea”Giurgiu, a avut loc vineri, 15 martie a.c., Adunarea Generală de dare de seamă a membrilor Filialei Giurgiu a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu următoarea ordine de zi: Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul trecut; Realizarea programului de activitate pe anul trecut ; Realizarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul trecut; Raportul cenzorului,Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfăşurată anul trecut; Aprobarea programului de activitate pentru anul în curs pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului; Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs; Desemnarea reprezentanţilor la Conferinţa Naţională; Diverse.

Cu acest prilej, s-au dezbătut problemele care frământă profesia contabilă, şi anume: continuarea procesului de standardizare a profesiei contabile; diversificarea serviciilor prestate de membrii; dezvoltarea procesului de educaţie al membrilor; dezvoltarea activităţii de comunicare cu membrii şi beneficiarii lucrărilor executate de membri; aspecte legate de activitatea auditului de calitate, care trebuie în mod continuu îmbunătăţită la nivelul filialei.
S-au tras concluziile necesare şi profesionistii s-au mobilizat corespunzător pentru activitatea viitoare, CECCAR fiind o verigă importantă în evoluţia societăţii.

Ca o concluzie, in 2018 -a pus accent pe stabilitate şi continuitate, prin punerea în aplicare a strategiei Corpului şi a acţiunilor concrete destinate şi realizate în sprijinul membrilor şi a profesiei, a consolidării şi eficienţei aplicării celor trei comandamente de bază: educaţia, calitatea serviciilor şi etica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.