web analytics

36 de permise reținute, din care 24 pentru viteză

ACȚIUNI AMPLE ALE POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI ÎN WEEK-END

Si în acest week-end, polițiștii giurgiuveni sunt la datorie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii de evenimente rutiere.

În cursul zilei de sâmbătă, datorită prezenței active a polițiștilor în stradă, a măsurilor preventive luate precum și urmare acțiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Astfel, în zilele de 20 și 21 iulie, polițiștii au aplicat 414 sancțiuni contravenționale, în valoare de 176.610 lei.

Din totalul amenzilor, 55 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 351 pentru încălcarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002.

De asemenea, polițiștii au intervenit la 242 de evenimente, dintre care 206 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, au fost reținute 36 de permise de conducere, dintre care 24 pentru viteză și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii vor fi în continuare la datorie, pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și să intervină atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.