web analytics

A fost reluată circulația feroviară pe tronsonul Giurgiu- Grădiștea

Până la demararea lucrărilor de execuţie a Podului de la Grădiştea, un prim pas pentru asigurarea mobilității cetățenilor din zonă este reluarea circulației feroviare, pe tronsonul Giurgiu- Grădiștea este reluarea circulaţiei feroviare.

„Mă bucur că am reușit să venim deja în sprijinul oamenilor din zonă, în special a celor care fac naveta, a elevilor și profesorilor care vor beneficia zilnic de acest mijloc de transport”, a declarat ministrul transporturilor, giurgiuveanul Răzvan Cuc.

Pe ruta feroviară Grădiștea-Giurgiu vor circula șase trenuri de la ora 4.00 și până la 18:40, iar prețul biletului este de 6,8 lei respectiv 3,4 lei pentru elevi, biletele fiind subvenţionate de stat.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc a afirmat, totodată, că speră ca, în 2019, să fie refăcut și podul de la Grădiștea, astfel încât circuitul feroviar pe prima linie de cale ferată din Principatele Române, București-Giurgiu, să fie reluat în întregime.

La redeschiderea circuitului de cale ferată între Grădiștea și Giurgiu au participat parlamentari de Giurgiu și locuitori din localitățile aflate pe traseul amintit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.