A V-a editie a conferintei „Balkan -Adriatic Meeting”: „Importanta stilurilor de viata sanatoase pentru angajatii servicilor de securitate”

La propunerea IPA Romania, comisarul sef Nicu Raboj (ITPF Giurgiu) a participat, in perioada 05.09.2019-08.09.2019, la cea de a V-a editie a conferintei ,,Balkan -Adriatic Meeting’’ cu tema ,,Importanta stilurilor de viata sanatoase pentru angajatii servicilor de securitate’’, eveniment desfasurat in orasul Podgorica, capitala Muntenegrului
O concluzie importanta despinsa in urma discutiilor este aceea ca starea de sanatate este cea care ne ofera posibilitatea de a ne adapta exigentelor mediului si, totodata, sta la baza starii noastre de confort atat la nivel psihic, cat si somatic.


„Cu acest prilej, am vizitat Sala Sporturilor din Bar – Muntenegru, unde va fi organizata competitia internationala IPA Games 2020 la care vor participa politisti din intreaga lume.
Tin sa apreciez ospitalitatea gazdelor (membrii IPA Muntenegru) disponibilitatea acestora de a ne oferi detalii despre traditii, cultura si istorie. ,,Servo per amikeco’’, a declarat la intoarcere Nicu Raboj.


IPA Regiunea 2 Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.