ALDE Giurgiu: ” Ne-am propus sa obtinem 20 % la alegerile europarlamentare, ceea ce înseamnă aproximativ 25000 voturi”


În precampania electorală pentru alegerile europarlamentare începută deja in judetul Giurgiu, ALDE pune accent pe echilibru, pe profesionalismul şi notorietatea persoanelor aflate pe lista de candidaţi.
Ionel Muscalu, candidat ALDE pentru alegerile europarlamentare, a declarat, în cadrul conferinţei de presă ALDE Giurgiu de vineri, 5 aprilie, care este targhetul propus pentru scrutinul din mai 2019.
” Ne-am propus sa obtinem 20% la alegerile europarlamentare, ceea ce înseamnă aproximativ 25000 voturi, lucru care demonstrează voinţa noastră de muncă şi de organizare eficienta. ALDE merge în continuare pe această idee de echilibru, propunându-şi să fie o busolă în politica românească, scopul nostru fiind stabilitatea şi dezvoltarea. Lista de candidaţi ALDE pentru europarlamentare cuprinde profesionişti, oameni care şi-au demonstrat de-a lungul timpului calităţile morale şi profesionale.
Suntem gata să susţinem demnitatea României şi drepturile acesteia în Uniunea Europeană!
Ştim că sunt mulţi români care au aşteptări mari de la noi, suntem pregătiţi să apărăm interesele României şi românilor în concernul valorilor economice şi culturale europene”, a conchis Ionel Muscalu, candidat ALDE pentru Parlamentul Europei.

  1. 20 din ce? cu tariceanu veti lua drumul pnt-cd-ului la groapa istoriei!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.