web analytics

ALEGE VIAŢA! ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA NERESPECTĂRII REGIMULUI LEGAL DE VITEZĂ

În perioada 16-22 aprilie a.c., polițiștii giurgiuveni vor acționa, sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru depistarea și sancționarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, vor fi folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă, pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea promptă a acestora.

Acțiunea este circumscrisă calendarului de activități al polițiilor rutiere europene TISPOL pentru anul 2018, în baza căruia se desfășoară campania preventivă „SPEED”, pe teritoriul tuturor celor 28 de state membre.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu viteză adaptată carosabilului umed și să acorde o atenție sporită pietonilor.

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.