Alegerile anticipate – o necesitate, nu un moft al liberalilor

Alegerile anticipate nu sunt nicidecum un moft al liberalilor, ci o necesitate în contextul existenței actuale a unui Parlament care nu dă dovadă de niciun fel de corespondență în susținerea reală a interesului cetățenilor români.

Alegerile anticipate înseamnă o nouă structură a Parlamentului, fără de care Guvernul Orban nu poate reuși să ducă la bun sfârșit nicio reformă solidă în beneficiul românilor. Guvernul are nevoie de o majoritate solidă și responsabilă în Parlament, care să fie deplin angajată în efortul de occidentalizare și modernizare a României, pe toate planurile.

Împotriva anticipatelor sunt cei pentru care, se pare, primează interesele personale și care nu vor să le fie „deranjate” mandatele „confortabile” de parlamentar.

Alegerile anticipate sunt urgente, orice amânare punând în pericol aplicarea  politicilor corecte pe care le susține PNL, ceea ce este nedrept pentru români.

În conjunctura parlamentară actuală, PSD are întâietate în continuarea batjocurii la adresa cetățenilor, prin atacarea fără rușine a statului de drept, devalizând economia țării și izolând-o pe plan internațional.

Sunt greșeli impardonabile, ce nu mai pot fi tolerate de români, este un întreg abuz la adresa lor, „machiat” de PSD în culorile „preocupării pentru un program de țară serios”, rămas de ani de zile în stadiul de promisiune.

Majoritatea covârșitoare a românilor susține anticipatele, pentru că se dorește o schimbare deplină, dusă până la capăt. Românii au nevoie de certitudine, de o guvernare competentă, de un Parlament care să-i reprezinte cu adevărat, să muncească pentru ei, NU împotriva lor.

Teodora Nicolau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.