web analytics

Aproape 1.700 de absolvenţi ai clasei a XII-a au susţinut în judeţ a doua probă scrisă a bacalaureatului

bacccÎn acest an proba de matematică a venit cu întrebări diferite. Absolvenţii profilului matematică-informatică au avut parte de subiecte considerate mai grele decât cei de la ştiinţele naturii. Cea de-a treia categorie de absolvenţi care au avut subiecte diferite la matematică au fost cei din modulul pedagogic.

O parte dintre cei care se bucurau după subiectele de la limba şi literatura română au devenit acum mai serioşi semn că examenul a fost unul ceva mai dificil. Cu toate acestea, cei care au ieşit din sălile de examen spun că n-a fost chiar atât de dificil pe cât şi-ar fi imaginat.

În schimb la istorie au fost aceleaşi subiecte pentru toţi cei 352 de candidaţi înscrişi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu. Aceştia au fost mult mai optimişti decât colegii lor de la matematică.

A doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat a avut parte şi de momente inedite. Unul dintre ele a fost consemnat la Liceul Teoretic Tudor Vianu, acolo unde la ieşirea din curtea instituţiei elevii erau aşteptaţi de două persoane care le ofereau gratuit Biblii în miniatură. După trei ore de concentrare maximă, puţini au mai fost în stare să accepte “cadourile”.

Ultima probă a examenului de bacalaureat, în funcţie de opţiunea candidatului, este programată vineri. În Giurgiu, numărul celor care vor susţine această probă se apropie de 1.600.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.