Aproape de spectatori

 În acest weekend, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești, va avea în atenție siguranța celor 3000 de spectatori, susținători ai echipelor de fotbal din Liga I Betano.

Zilnic, în perioada 30.03 – 01.04 a.c., câte 50 de jardarmi ploieșteni împreună cu celelalte forțe de ordine, vor avea în atenție siguranța tuturor participanților la disputarea partidelor de fotbal:

– vineri, S.C. Concordia Chiajna și F.C. Botoșani, pe stadionul din Chiajna, începând cu ora 18:00

–  sâmbătă, la ora 18:00, pe stadionul “Anghel Iordănescu”din Voluntari, se va disputa partida dintre F.C. Voluntari și F.C.GAZ METAN MEDIAȘ.

 Duminică, Gruparea Mobilă Ploiești va fi sprijinită de jandarmii giurgiveni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu pentru asigurarea măsurilor de ordine la meciul dintre F.C.ASTRA GIURGIU și F.C.VIITORUL CONSTANȚA, pe stadionul  Marin Anastasovici”, la ora 18:00.

 Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să sosească la stadion începând cu ora de deschidere a porților de acces, stabilită cu 2 ore înaintea disputării competiției sportive și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe această cale forțele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.

 

 

                                                 COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.