web analytics

Astra – Concordia Chiajna: 1-0 (1-0)

Astra reușește maximum în campionat, pe teren propriu, unde are 9 puncte obținute din tot atâtea posibile. În plus, echipa lui Edward Iordănescu  marchează în aceste trei partide, de cinci ori, fără a primi vreun gol!

Ultimul succes a fost însă unul greu obținut și, poate, tocmai de aceea, important și frumos, aproape de finalul unei perioade infernale, ca program, oboseala în rândul jucătorilor noştri fiind principalul inamic; replica adversarei, Concordia Chiajna, nefiind, de asemenea, de neglijat.

Golgeterul echipei, în acest debut de sezon, Silviu Balaure s-a transformat în servantul perfect, cu un ”assist” de aproape 40 de metri pentru Alexandru Ioniță, care a marcat golul ”de trei puncte”, reușita acestuia – șut la colțul lung, din alergare, după o preluare perfectă și un control excelent al mingii dovedind că nu degeaba a purtat și banderola echipei noastre (în absența lui Alexandru Stan, care a fost menajat, după ce bifase toate meciurile – 8 la număr, de până la duelul cu Chiajna).

De amintit și că, după ce etapa trecută debutase tânărul Butean, acum a venit rândul muntenegreanului Radunovic să evolueze în echipă, fundașul stânga achitându-se bine de sarcini la primul său joc în Liga I.

Finalul de meci a sporit importanța și intensitatea punctelor, cu câte un penalty refuzat fiecărei echipe și o eliminare nedreaptă pentru Chipirliu! Concluzia perfecta aparține lui Edy Iordănescu : ”mâine, din acest joc, rămân cele trei puncte în plus în clasament!”.

Astra – Concordia Chiajna 1-0 (1-0)

Stadion: ”Marin Anastasovici”. Spectatori: circa 1000. A marcat: Al. Ioniță (22)
Astra: Illiev – Belu, Polczak, Bejan, Radunovic – Mrzljak, Poljak (46 Moise) – Balaure, Ioniță (cpt) (77 V. Gheorghe), Marquinhos – Le Tallec (58 Chipirliu). Antrenor: Edward Iordănescu.
Concordia: Bălgrădean – Razdan (46 Fota), Tipuric, Albu, Bucurică – Speharn (46 Deaconu), Kortzog – Răducanu (62 Batin), Cristescu, Grădinaru – Pena. Antrenor: Vasile Miriuță.

Au arbitrat: George Rădulescu (București) – Mircea Orbuleț (București), Adrian Popescu (Craiova).

Observatori: Ciprian Stătescu (București – LPF), Eduard Dumitrescu (Pitești – FRF).

Sursa: site oficial ASTRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.