BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ: Peste 200 de giurgiuveni chemaţi la interviuri, 5 angajaţi pe loc

 

BursaDeşi cei de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Giurgiu au chemat la evenimentul de vineri, 11 aprilie, 215 agenţi economici, doar 58 au venit la Bursă. Totuşi, societăţile au pus la bătaie 447 de locuri de muncă vacante.

La ora 09.00, la Restaurantul „Mioriţa” din municipiu şi la bibilioteca din Bolintin Vale, s-a dat startul primei Burse Generale a Locurilor de Muncă pe 2014. Cei de la AJOFM Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că principalele domenii de activitate în care au fost oferite job-uri sunt agricultură, construcţii, industria confecţiilor, cea alimentară, servicii, comerţ, servicii de pază şi protecţie sau asigurări.

La bursă au venit 441 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, fiind preselectate pentru susţinerea de probe de lucru sau interviuri 226 de persoane. De asemenea, vineri, au fost emise 5 dispoziţii de repartizare, cu încadrare în muncă pe loc, în următoarele meserii: manichiurist, mecanic agricol şi muncitor necalificat în construcţii.

„A.J.O.F.M. Giurgiu implementează mai multe proiecte finanţate din fonduri europene, în cadrul cărora se derulează cursuri de calificare, bursa fiind un prilej de mediatizare a acestora în rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Astfel, au fost identificate persoane care s-au înscris la cursurile de formare profesională în meserii precum coafor, inspector resurse umane, contabil, agent de pază, operator introducere şi validare date”, mai anunţă cei de la AJOFM.

 

sursă foto: arhivă

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.