web analytics

CA ÎN FIECARE AN, POLIȚIȘTII GIURGIUVENI AU DESCHIS PORȚILE COLINDĂTORILOR

Sărbătorile de iarnă ne aduc bucurie în suflet și ne amintesc cu precădere de anii copilăriei, în care, cu emoție, împodobeam bradul, așteptam colindătorii și visam să-l întâlnim pe Moș Crăciun.

În spiritul Crăciunului, polițiștii giurgiuveni au împodobit bradul și în calitate de gazde bune au deschis porțile pentru a primi colindătorii.

În perioada 18 – 21 decembrie a.c., 12 grupuri de copii de la grădinițe, școli și licee din municipiul Giurgiu i-au vizitat pentru a le ura și a-i încânta cu minunate colinde și cântece specifice. Pentru a le răsplăti strădania, polițiștii le-au oferit fiecăruia câte un cadou, alături de multă iubire, căldură sufletească și le-au urat tuturor multă sănătate și sărbători fericite.

La plecare, copii i-au asigurat pe polițiști că vor reveni și la anul să-i colinde și să-i încânte cu momente artistice, spre deliciul Moșului.

Totodată, polițiștii au adus un zâmbet pe chipul copiilor și adulților din 5 asociații, respectiv fundații din Municipiul Giurgiu, prin oferirea de cadouri sau ajutoare umanitare, menite să le insufle atmosfera de sărbătoare caracteristică acestei perioade dragi tuturor.

Miercuri, 20 decembrie a.c., a fost rândul copiilor polițiștilor să-l colinde și să-l întâlnească pe Moș Crăciun la sediul inspectoratului. Cei mici au prezentat Moșului, poeziile și cântecele pe care le-au pregătit, cu mare drag, pentru această întâlnire emoționantă.

În sprijinul Moșului au venit asociația profesională Corpul Național al Polițiștilor, Asociația Solidaritatea Giurgiu, dar și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Giurgiu, cu ajutorul cărora a fost umplut sacul moșului cu darurile dorite de fiecare copil.

Tot în spiritul sărbătorilor de iarnă, polițiștii au primit din partea Organizației Internaționale a Polițiștilor – IPA Regiunea I Giurgiu – un sistem de iluminare a sediului I.P.J., pentru a crea și transmite o atmosferă de sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.