Campania „O viață cât un centenar” continuă la Giurgiu

 

Ministerul Afacerilor Interne a lansat Campania „O viaţă cât un centenar”, prin care se dorește aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri. În cadrul campaniei, în perioada următoare, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară vor ajunge la cele 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini în anul 2018 vârsta de 100 de ani pentru a-i cunoaște, pentru a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui veac trăit în România.

In judetul Giurgiu, campania a inceput pe 26 iunie, de Ziua Drapelului National, cand reprezentantii MAI au mers la Crevedia, la doamna Frosa. Bunicuta, pentru că știa de vizita celor din structura MAI, a decis să-i întâmpine îmbracata cu o ie traditionala. În an centenar, sarbatorita a primit un drapel, o insignă omagială, o scrisoare de felicitare, un tort, o diploma si flori.

Campania continua la Giurgiu, iar sefii structurilor MAI vor ajunge si la alte doua persoane centenare, identificate de politia judeteana, din Gostinari si Giurgiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.