web analytics

Cât mai ţine primăvara din toiul iernii?

primavara alei

Vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă a anului. Acesta este „verdictul” meterologilor în ultima perioadă, când şi Giurgiu s-a bucurat de o vreme primăvăratică. Iar zilele ce urmează nu aduc modificări majore în privinţa vremii, astfel că, cel puţin până sâmbătă, ne bucurăm în continuare de maxime în jur de 10 grade Celsius.

Chiar dacă vom avea şi zile în care soarele nu va fi prea generos, meteorologii anunţă că ne aşteaptă o nouă săptămână cu vreme frumoasă, de primăvară. Astfel, maximele aşteptate pentru această săptămână la Giurgiu se încadrează undeva în jurul valorii de 10 grade Celsius, şi nici minimele nu se lasă mai prejos, astfel că vom avea nopţi în care mercurul din termometre nu va coborî sub 6 grade.

Asta nu înseamnă, însă, că vom fi ocoliţi de precipitaţii. Dacă marţi şi miercuri cerul va fi variabil, cu unele înorări, dar fără condiţii serioase de precipitaţii, spre sfârşitul săptămânii avem parte de ploi, iar sâmbătă şi duminică, vremea se schimbă.

Astfel, prognoza pentru ziua de sâmbătă arată ninsori slabe şi temperaturi în scădere – cu maxime de doar patru grade, dar cu minime ce ating deja pragul îngheţului, duminică ninsorile se înteţesc, iar temperaturile continuă să scadă, maximele nemaitrecând de minus un grad Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.