web analytics

CINE ŞI CUI FOLOSEŞTE CAMPANIA FORŢATĂ DE DENIGRARE A LUI DUMITRU BEIANU

dumitru beianuRăzboi pe viaţă şi pe moarte . Atac la persoană. Lovituri sub centură. De asta are parte în ultimele luni Dumitru Beianu, copreşedinte al PNL Giurgiu. Tot circul de la televiziunea B1 a început odată cu nominalizarea sa la funcţia de copreşedinte al Filialei judeţene a PNL Giurgiu, semn că cineva dorea să îl scoată din cursă cu orice preţ. Acuzaţiile, fondate sau nu, au continuat la emisiunea lui Sabin Orcan şi după numirea sa în respectiva funcţie. S-au oprit o perioadă . Dar nu pentru mult timp. Atacul a fost reluat, la scurt timp. De atunci de când a fost tot mai evident că Dumitru Beianu este dorit pentru mandatul de preşedinte al Consiliului judeţean, din 2016.

Practic, campania de discreditare şi de hărţuire a lui Dumitru Beianu continuă pe respectivul post naţional de televiziune. De ceva vreme, moderatorul unei emisiuni de la postul B1 TV aduce în faţa telespectatorilor “vesti senzaţionale” despre Dumitru Beianu. Şi de aici, o serie întreagă de acuzaţii şi declaraţii ale moderatorului, dar şi ale unor invitaţi din platou care “se bagă” în seamă fără a cunoaşte persoana despre care  vorbesc. Pentru ei nu contează dacă lucrurile stau chiar aşa cum sunt prezentate de moderator sau dacă sunt informaţii complete. Că, apariţiile la TV sunt “comandate “ e de la sine înţeles. Altfel cum vă explicaţi că niciodată Dumitru Beianu nu a fost sunat pentru a i se cere un punct de vedere? Orice om de bună credinţă ar fi făcut asta!

Marţi seara, “senzaţionalul” a fost că moderatorul emisiunii respective are “dovada că Dumitru Beianu a fost membru PSD”. Păi, Dumitru Beianu nu a negat niciodată că pentru o perioadă a fost la PSD. Giurgiuvenii ştiu foarte bine când s-a întâmplat asta. Şi mai ştiu, foarte mulţi, şi cum a fost debarcat  mişeleşte Dumitru Beianu din PNL în 2012, cu o lună înainte de alegeri deşi fusese anunţat oficial drept candidat al USL pentru mandatul de preşedinte al Consiliului judeţean! Nu e cazul să vorbim acum despre acest subiect, însă o vom face cu altă ocazie. Reamintim doar că fostul lider al PNL, Lucian Iliescu a declarat, ulterior,  că regretă decizia luată în 2012, aceea de a-l înlocui pe Beianu cu Mustăţea.

Atacurile murdare nu fac altceva decât să confirme faptul că Dumitru Beianu este un contracandidat pe măsură, care, în mod cert, este mai cunoscut şi apreciat de giurgiuveni  mult mai mult ca alţii care vor să ajungă şi ei preşedinţi de Consiliu judeţean.

 1. Boerescu Mihnea - consilier judetean 27 august 2015, 1:07

  Cea care duce banii editie de editie la televiziunea de apartament Beee 1nuuu teee veee este nimeni altcineva decat Dna Croitoru angajata a Directiei Transport din cadrul Consiliului Judetean .Consiliu Judetean condus de stim noi cine care doreste stim noi ce.Si iata cum cercul se inchide. Sa nu se creada ca eu am zis ceva . Eu doar am spus…
  Ca Dna Croitoru ( ex jurnalist celebru ” de investigatie ” ) a devenit directoare ” la transporturi ” pe mine unul nu ma mira. Drumurile Giurgiu -Bucuresti ( b1tv) si retur trebuie facute ” pe drumuri batute ” . Ante batute .Si stiute.

  Reply
 2. Mateescu Ion - Consilier judetean 31 august 2015, 12:08

  D-nule Mihnea,
  recomandarea mea este ca inainte de a scrie ceva este bine sa va informati mai in detaliu in ceea ce priveste un subiect ( director) .Chiar eu va puteam da informatii reale 100%, mai ales ca ne declaram si colegi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.