Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu: Maria Ghiță și-a încheiat cu succes mandatul. Petronela Săndulescu este, pentru un an, președinte

În decorul plin de culoare oferit de complexul Rayna Event Hall din municipiu a avut loc un eveniment inedit: Clubul Inner Wheel Danubius a organizat ceremonia de predare a colanului de Președinte.

Vizibil emoționată, Maria Ghița a ținut să le adreseze câteva cuvinte de mulțumire colegelor sale fara de care activitatile intreprinse in mandatul sau de presedinte nu ar fi avut loc..

Maria Ghita a precizat: „Vă sunt recunoscătoare pentru susținerea voastră, vă multumesc pentru implicare și dăruire, vă doresc să  aveți parte de dragostea celor apropiati, de aprecierea oamenilor cu minte și…..Îmi doresc ca Inner Wheel Danubius Giurgiu să continue mulți, mulți ani! În loc de concluzie: “Noi credem că ceea ce facem este doar o picătură în ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fără acest strop.” (Maica Tereza)

La rândul său, noua presedinta, Petronela Sandulescu, i-a mulțumit pentru activitatea depusă  și i-a oferit o distincție si flori, dar si asigurari ca si in urmatorul an, Inner Wheel Danubius Giurgiu va avea proiecte noi alaturi de cele deja consacrate.

Din Raportul prezentat de Maria Ghita am retinut:

Inner Wheel Internațional este una din cele mai mari organizații de voluntariat pentru femei din lume, activă în peste 104 țări, cu 108.614 membre care activează în 3.979 cluburi.

Inner Wheel Internațional are trei obiective cheie:

 • promovarea prieteniei adevărate;
 • încurajarea  idealurilor  de servicii personale;
 • promovarea  înțelegerii internaționale.

Pornind de la aceste trei obiective, Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu a realizat în mandatul  2018-2019, ca de fiecare dată, acțiuni caritabile dar și acțiuni pentru susținerea excelenței în educație și cultură.

Împreună, cu prietenie, cu mult devotament și iubire, am reusit și de această dată să facem lucruri frumoase, mai mici sau mai mari, pentru cei aflați în nevoie – femei, bătrâni și copii, dar și pentru cei care își doresc să performeze.

O să-mi permit să dau un citat care cred că ne reprezintă:

Tu poţi face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poţi face. Împreună putem face lucruri minunate.”

                                                                                                           Maica Tereza

Activități realizate

 • De Ziua Internațională a Carității (4 septembrie), Clubul Inner Wheel Giurgiu a dăruit pachete pentru începutul anului școlar către 37 de copii din județul nostru.

Copiii au fost identificați de membrele  Inner Wheel, după criterii sociale; copii din familii cu posibilități financiare reduse, din familii cu mulți copii sau monoparentale.

Pe lângă aceste ghiozdane echipate diferit pentru fiecare clasa in parte, Clubul Inner Wheel a oferit fiecărui copil și câte un card cadou în valoare de 50 de lei.

 • Vernisajul Expozitiei „Transparente” la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” a doamnei Elena Cioclu în 14 septembrie 2018 a fost un prilej pentru Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu de a se pune în slujba frumosului și excelenței în artă. În sustinerea acestui proiect  ne-au fost alaturi colegele din Inner Wheel Elite București.
 • 21 noiembrie  – vizită la Centrul pentru persoane vârstnice  Mironești. Au fost dăruite 200 pachete( hrană caldă, dulciuri, sucuri și materiale pentru igiena peroanală).
 • Susținere fnanciară pentru construcția terase la Centrul pentru Persoane Vârstnice  Mironești.
 • 10 decembrie – „Cină în familie” eveniment pentru strangere de fonduri.
 • Vizita la ATELIERUL DE PICTURĂ SFINȚII MARTIRI BRANCOVENI, au fost dăruite copiilor dulciuri, fructe dar și materiale necesare picturii.
 • Clubul  Inner Wheel  Danubius Giurgiu a organizat pe 22 februarie 2019,  la Restaurantul Perla – Salon D’Alexia, BALUL PRIMĂVERII.

Scopul acestui eveniment caritabil a fost acela de a strânge fondurile necesare pentru susținerea Programului Bursier Inner Wheel.

Din fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment, Clubul va acorda cinci  burse de excelență unui număr de cinci elevi din Giurgiu care vor urma cursurile clasei a XII-a în anul școlar 2019 – 2020. Suma destinată desfășurării acestui program este în acest an de  25.000 lei.

 • 29 martie 2019 – spectacolul  dedicat prietenilor clubului,  avându-i ca protagoniști pe Costel Pătrașcan și Daniel Iancu, intitulat “O NOAPTE UMOROASĂ”
 • Sponsorizare pentru organizarea concursului  și premierea  elevilor la  „Concursul interjudețean de matematică și fizică L.PANAITOPOL,ediția a IX-a. 
 • Sprijin financiar pentru pictarea spațiilor din secția pediatrie a Spitalului Județean de Urgentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.