web analytics

Comunicat de presă, 29 februarie 2016 PSD Giurgiu speriat. Promite pielea ursului din pădure

sediu-pnl-giurgiuPartidul Național Liberal constată că, la Giurgiu, PSD este speriat de moarte de către alegători și a început să umble cu jalba de promisiuni prin județ, doar-doar va mai rămâne cineva în acest partid până la alegerile locale.

Spectacolul dat, săptămâna trecută, de (încă) președintele urmărit penal al PSD Giurgiu este unul jalnic, venit din disperare. Lipsit de orice viitor politic,  Niculae Bădălău s-a apucat de strâns, de Dragobete, scrisori de fidelitate de la unii primari, în speranța că nu va rămâne singur și trist până la Paște. Ca într-o întrecere școlărească, președintele PSD a venit joi la presă cu un teanc de hârtii fără valoare, nereușind să convingă pe nimeni că s-ar baza cu adevărat pe ceva, în afară de clasicele amenințări și plictisitoarea cacialma.

Problema giurgiuvenilor este că acest personaj continuă să existe în politică, în ciuda așa-ziselor „criterii” impuse de PSD (condus de un alt penal, Dragnea), în pofida dispreţului pe care și el și partidul său îl stârnesc oamenilor din județ. Bădălău continuă să facă promisiuni fără nici o acoperire, neînțelegând că epoca lui și a prietenilor săi penali de la București a trecut.

PNL Giurgiu se opune ferm acestui model de “şantaj” politic practicat de PSD Giurgiu și cheamă alegătorii, primarii și candidații într-o construcție puternică, durabilă, cu adevărat de viitor , care să ofere județului o dezvoltare reală susţinuţă şi nu promisiuni electorale, în preajma alegerilor. Alegerea din iunie este simplă: între un viitor solid, alături de PNL Giurgiu și rămânerea în anonimat alături de PSD Giurgiu.

Biroul de presă al PNL Giurgiu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *