web analytics

Comunicat de presă: “Cariera politică a femeilor ALDE”

150 de femei din cadrul OFLDE au participat la seminarul “Cariera politică a femeilor ALDE” la Poiana Brașov. ALDE Giurgiu a fost reprezentata la Brasov de presedinta OFLDE, Irina Mihaela Vulpe.

150 de femei din OFLDE, organizația de femei ALDE, au participat în perioada 16-18 noiembrie 2018, la Poiana Brașov, la seminarul “cariera politică a femeilor ALDE”, organizat de eurodeputatul ALDE, doamna Renate Weber, cu susținerea grupului ALDE din Parlamentul European. La acest seminar a participat de asemenea președintele ALDE, domnul Călin Popescu-Tăriceanu și secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu. Cu ocazia întâlnirii, organizația de femei ALDE a organizat o ședință a biroului politic național, sub conducerea președintei OFLDE, doamna Grațiela Gavrilescu.

Seminarul “Cariera politică a femeilor ALDE”, s-a desfășurat pe durata a trei zile la Poiana Brașov, reunind 150 de femei din OFLDE, organizația de femei a ALDE și a abordat teme importante precum “egalitatea de șanse în Europa”, “Femeia în societate. Principii morale și valori sociale”, “rolul femeii în politică. Familie și carieră”, “oportunități și provocări pentru femeile ALDE” și “identitatea OFLDE. Organizare și comunicare”. Duminică 18 noiembrie, sub conducerea președintei organizației de femei, Grațiela Gavrilescu, a fost organizată ședința biroului politic național OFLDE, unde pe lângă măsuri organizatorice a fost stabilit și calendarul de acțiuni și activități până la sfârșitul anului 2018.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *