Conferinta de presa la PSD! Subiectul principal: bugetul de stat pe 2019

Conferinţa de presă a Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu a fost sustinuta de preşedintele Niculae Bădălău, ministru al Economiei, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, eputatul Cristina Elena Dinu si senatorul Cristian Marciu.

Temele abordate au fost ample si au vizat aspecte de ordin national si local. Cel mai dezbatute subiect a fost bugetul de stat pe 2019, care a fost apobat de parament si trimis spre promulgare presedintelui.

La întâlnirea cu presa locala, deputatul Cristina Elena Dinu a prezentat detalii despre bugetul pe anul 2019, aşa cum a fost votat de Parlament, subliniind faptul că sumele alocate investitilor în domeniul sanitar sunt, în acest an, cu 611% mai mari faţă de 2018, iar sumele alocate din bugetul FNUASS sunt, de asemenea, mult mai mari pentru medicamente compensate şi gratuite, pentru materiale sanitare din Programele Naţionale, cât şi pentru domeniile de asistenţă medicală, în special asistenta medicală primară.

În cadrul conferinţei, preşedintele Organizaţiei PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a abordat problemele politice aflate pe ordinea de zi la nivel naţional şi local, punand accentul pe celecare influenteaza calitatea vietii romanilor. La randu-i, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina s-a referit la proiectele Consiliului judetean pentru 2019 in domniul investitional si nu numai. Si senatorul Criistian Marciu a punctat probleme de ordin national, dar si local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.