web analytics

Consilierul Marian Măroiu nu mai este independent, s-a înscris în PNL

Fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale  a PSD, Marian Măroiu, a anunţat vineri, 7 octombrie, că s-a înscris în PNL. Marian Măroiu a fost exclus anul trecut din formaţiunea social democrată la scurt timp după ce fusese reales preşedinte la nivelul municipiului, în timp ce se afla în concediu. El consideră că excluderea sa a fost abuzivă dar, la acea vreme, Comisia de litigii a PSD nu i-a dat câştig de cauză.

Timp de un an, Marian Măroiu a activat ca şi consilier municipal independent iar în urmă cu puţin timp s-a decis să se înscrie la liberali. „Am destulă experienţă în politică şi ştiu ce am de făcut, sunt convins că, împreună cu noii mei colegi, vom avea rezultate de excepţie. Ţin să îi mulţumesc d-lui primar Lucian Iliescu, care a dat dovadă de multă înţelepciune. De fapt, m-am hotărât să mă înscriu în PNL în urma unor discuţii pe care le-am avut cu domnia sa”, a arătat Marian Măroiu.

Proaspătul liberal a fost numit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi a primit deja atribuţii de coordonare a organizaţiilor locale din Colegiul electoral nr. 2. După excluderea sa din PSD, marea majoritate a membrilor Organizaţiei municipale social-democrate s-a îndreptat către PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.