web analytics

Dacă se pierde guvernarea nu se mai înghesuie nimeni să vină preşedinte la PSD

PSD (1)

Sociologul Alin Teodorescu, şeful Institutului de Marketing şi Statistică (IMAS), a comentat de curând deciziile luate de către conducerea PSD, concluzia fiind una cel puţin tristă pentru cel mai mare partid din România (ante şi) post decembrie ’89.

”Pentru PSD urmează lunga traversare a deşertului. Excluderile lui Şova, Geoană şi Vanghelie nu vor avea nici un efect, nu au avut nici o contribuţie la campanie; Şova e paraşutat, Vanghelie a jucat mereu doar pentru el, Geoană este exclusul de serviciu, când ne supărăm, îl dăm afară.

Adevărata bătălie se va da înainte de congres, moment care poate coincide cu pierderea guvernării. Iar dacă se pierde guvernarea, nu văd cine se va mai înghesui să vină preşedinte la PSD. Chiar dacă la alegerile parlamentare se obţine 42%, nu îi mai ia nimeni la guvernare. Iar până în 2019 e mult…

Pe de altă parte, totdeauna este loc pentru un nou partid de stânga.  Întotdeauna a fost, asta apropo de o eventuală extincţie PSD, în care nu cred. Cine ar înfiinţa însă un alt partid de stânga?…”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.