Dan Motreanu, un îndemn către giurgiuveni să voteze Klaus Iohannis

Sambata, 19 octombrie 2019, la Centrul Cultural Local „Ion Vinea” din municipiul Giurgiu, a avut loc sedinta Consiliului Judetean de Coordonare al PNL Giurgiu.
Sedinta a fost condusa de catre presedintele filialei judetene a PNL Giurgiu, Dan Motreanu, care a lansat un îndemn către giurgiuveni să voteze Klaus Iohannis, exprimandu-si astfel convingerea că giurgiuvenii vor vota Klaus Iohannis, intelegand că președintele României Klaus Iohannis este cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019.
Asadar, pe ordinea de zi a intalnirii s-au aflat teme ce privesc aspecte organizatorice si de desfasurare a campaniei pentru alegerile prezidentiale.
Au fost luari de cuvant ale participantilor din care a reiesit determinarea liberalilor giurgiuveni de a castiga alegerile prezidentiale, iar Klaus Iohannis sa fie ales pentru un nou mandat in functia de presedinte al Romaniei.

Dan Motreanu, eurodeputat #PNL şi preşedinte PNL Giurgiu: „Împreună cu echipa mea de la PNL Giurgiu: colegii, președinții de organizații din județ, primarii, consilierii noștri câștigăm alegerile prezidențiale și alături de președintele Klaus Iohannis construim #RomâniaNormală!
După aproape trei ani de guvernare eșuată, în care românii au fost mințiți cu bună știință de un Guvern iresponsabil, a venit timpul pentru o Românie stabilă și predictibilă în care legea e aceeași pentru toți, iar statul funcționează pentru fiecare român! Singurul care ne poate garanta o Românie democratică, o România a bunăstării, o Românie puternică în Europa și în lume este președintele Iohannis! Împreună cu PNL, Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.