Dan Vlaicu (PNL): „Să-l lăsăm pe Cioloș la Palatul Victoria, că văd că atunci și PSD știe ce este mai bine pentru economia românească!”

vlaicu„Contracandidații mei de la PSD promovează un program de guvernare care mă înduioșează. Știți de ce? Pentru că PSD tocmai a terminat guvernarea Ponta – exact înainte de acest guvern de tehnocrați, pe care dl Dragnea l-a criticat că nu avem autostrăzi! – așadar, ei sunt cei care au fost acolo, la putere, și n-au reușit nimic din toată lista aceea frumoasă de dorințe. Și mi-e milă, serios, de risipa aceasta de energie pentru noi propuneri nerespectate. Cele 120 de taxe desființate sunt o glumă. Păi, 40 de taxe noi a înființat guvernul Ponta. De ce nu le-a tăiat atunci?
Așteptau mandatul lui Dacian Cioloș, ca să facă acest lucru? Atunci să-l lăsăm pe Cioloș la Palatul Victoria, că văd că atunci și PSD știe ce este mai bine pentru economia românească, pentru mediul de afaceri, pentru români în general.
Asta este impresia mea, pentru că văd că TVA-ul mai mic este bun acum pentru PSD, creșterea investițiilor este bună acum… Iar totul va fi lapte și miere – salarii mai mari, deduceri mai multe, impozite pe salarii mai mici sau chiar ZERO, și mai multe locuri de muncă (cele promise la fiecare ciclu electoral)… dar nimic din toate acestea nu s-a făcut în guvernarea PSD.

Dacă priviți cu atenție, chiar și câteva capitole, veți realiza că totul este fum în ochi. PSD promite, de exemplu, constituirea unui Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Sursa de finanţare a acestuia? Bugetul de stat! În condiţiile în care PSD propune ca acest fond să fie finanţat cu cca 50 Mld. lei în trei ani şi mai propune:

  •  cca. 9% din PIB salarii;
  •  cca. 9% din PIB pensii;
  •  cca. 12% din PIB educaţie şi sănătate;
  •  2% din PIB apărare;
  •  venituri bugetare de 32,5% …

Păi, cumulate cu celelalte promisiuni – minune, nu mai rămâne niciun leu pentru finanţarea acestui fond! Nu se precizează nici ce investiţii se finanţează! Da, știu, totul se cosmetizează și se ascunde din mers, că așa-i la PSD, dar să vii acum și să spui că vei face toate acestea când tu ai fost trimis acasă de la guvernare de oamenii din stradă, exasperați de corupție și minciună… îți trebuie mult tupeu”, a postat, în urmă cu câteva ore, pe pagina de socializare, Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu pentru Senatul României.

InfoPress

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.