web analytics

De ce tace domnul Marciu? De ce tac consilierii PSD?

cj-pax„După 5 iunie, vom avea majoritatea în Consiliul Județean.Numai că avem o problemă: la CJ sunt circa trei sute de miliarde de lei datorii și corecții. Avem nevoie de oameni competenți la conducerea acestei instituții, pentru a putea ieși din impas. Dacă se va merge, în continuare, în administrație cu politruci numiți în funcții doar pe baza unui carnet de partid, din păcate nu se va ajunge nicăieri”, se arată pe un site local ca fiind o declaraţie a senatorului Niculae  Bădălău.

Hmmmm… Păi, bine, domnule senator, consilierii PSD ce fac în consiliu, de ce nu suflă o vorbuliţă despre datorii… corecţii? Mai mult, în conducerea judeţului este şi un reprezentant al PSD Giurgiu. De ce tace domnul Cristian Marciu, dacă aşa stau lucrurile?

Luaţi exemplu de la liberalul Mihnea Boerescu, care a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume, atunci când a sesizat că nu e tocmai în ordine cu cele cinci proiecte pentru care s-a votat prelungirea perioadei de execuţie, pe banii administraţiei judeţene!

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.