De Ziua Avocatului Român: Gala premiilor, la Baroul Giurgiu

Astăzi, 24 iunie a.c., de Ziua Avocatului Român, Baroul Giurgiu a organizat un eveniment de exceptie: gala premiilor și recepția de marcare a acestui moment deosebit pentru o profesie nobilă.
Cu acest prilej, avocați cunoscuți, oameni care s-au făcut remarcați prin rezultatele de excepție obținute de-a lungul timpului au fost premiați pentru întreaga lor activitate: Avocat Ion Popescu, Avocat Dragoș Ujeniuc, Avocat Anișoara Hampău, Avocat Elena Andrei.
După ceremonie a urmat recepția unde toti cei prezenți au ciocnit un pahar cu șampanie.
La eveniment au participat invitați de seamă, reprezentanți din conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România și ai Inspecției Judiciare, conducători ai instituțiilor ce se subscriu sistemului de justiție giurgiuvean și aproape toți avocații din Baroul local.
Cu ocazia Zilei Avocatului Român, Decanul și Consiliul Baroului Giurgiu urează tuturor avocaților un sincer “La mulți ani!”.

N.A.: „La mulți ani!” tuturor celor care practică meseria de avocat ! 
„La mulți ani!” și avocatilor stagiari, care, deși nu sunt avocați definitivi, sunt pe „drumul cel bun”, cum ar zice buna mea prietenă Liliana, avocat de profesie.

M. M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.