Descoperă Rowmania. Concurs de canotci la Giurgiu

Distracție multă, dar și competiție pe 30 iunie, la Centrul de Agrement Canal Cama unde s-a desfasurat ce-a de-a VI-a editie a traditionalului concurs de canotci 10+1 locuri, organizat de Rowmania, sub atenta supraveghere a multiplul campion olimpic şi mondial Ivan Patzaichin. Deși vremea nu a ținut cu spectatorii, a plouat pe tot parcursul competitiei cu mici pauze, aceștia au venit în număr de destul de mare să vadă concursul de canotci. Toată lumea a rămas impresionată de spectacolul de pe canal.

Editia 2018 a reunit 18 echipe ambitioase care au vaslit cu energie si determinare in ciuda ploii si a vremii nu tocmai prielnice unei astfel de competitii. Ivan Patzaichin a fost si de aceasta data trup si suflet alaturi de echipajele care au deschis la Giurgiu seria competitiilor Rowmania din tara. Pe podium au urcat Titanii(locul 3), echipa Penitenciarului (locul 2) si echipa de la Gostinu, pentru al doilea an consecutiv castigatoarea ocului 1. Maine, echipa Descopera Rowmania-Romania naturala vazuta din barca va fi la Calarasi, iar pe 2 septembrie castigatorii se vor aduna la Tulcea, la faza nationala.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.