web analytics

Despre „Starea actuală a culturii în judeţul Giurgiu şi orientări de viitor”!

Miercuri, 15 februarie, a avut loc un colocviu cu tema „Starea actuală a culturii în judeţul Giurgiu şi orientări de viitor”, care a reunit la aceeaşi masă reprezentanţi ai instituţiilor de cultură giurgiuvene şi autorităţi. Au luat parte la activitate conducerea Teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu, iniţiatoarea colocviului, reprezentanţii  Consiliului Judeţean, ai Primăriei Giurgiu , cei ai instituţiilor de cultură giurgiuvene, în prezenţa doamnei prefect Nina Carmen Crişu.

 

Astfel, s-a vorbit despre problemele întâmpinate în desfăşurarea activităţii culturale, precum cele de natură financiară ori cele legate de „mentalităţi” sau de o cooperare nu foarte strânsă între unele dintre instituţiile de cultură giurgiuvene. Totodată,  au fost propuse şi soluţii pentru ca actul de cultură să fie interesant pentru cât mai mulţi giurgiuveni.

Să sperăm că această întâlnire nu va rămâne însă fără ecou în rândul locuitorilor municipiului şi, mai ales, să sperăm că acest segment important pentru viitor va primi atenţia cuvenită.

În rest, vorba lui Kant: „Un popor fără cultură e un popor uşor de manipulat”!

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.