Dezvoltare rurală și integrare pe piața muncii pentru șomerii giurgiuveni

 

toporu

Timp de 24 de luni, la Info Grup, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu, s-a derulat proiectul ”Dezvoltarea rurală și integrare pe piața muncii”. Valoarea proiectului, al cărui obiectiv general l-a reprezentat dezvoltarea durabilă a capitalului uman și asigurarea de oportunități sporite de participare pe piața muncii pentru 430 de persoane din mediul rural, a fost de 1,086 milioane lei.

La conferința finală a proiectului, coordonatorul de promovare al acestuia, Raluca Ciobanu, s-a declarat mulțumită de rezultatele obținute, în multe dintre cazuri discutându-se de depășiri ale numărului preconizat de participanți, în unele cazuri chiar și cu 100% (numărul persoanelor angajate pe perioada proiectului: 28).

De asemenea, pe durata proiectului, dar și după încheierea acestuia, a fost realizat un website, www.constientizarerurala.ro, destinat realizării campaniilor de informare și promovare în comunitățile rurale din județul Giurgiu.

”Am avut peste 28.890 de accesări ale site-ului, care conține informații pe o tematică largă: agricultură ecologică, antreprenoriat, consiliere profesională, dezvoltare durabilă, egalitate de șanse și alte asemenea informații, utile pentru cei interesați”, a declarat coordonatorul de promovare al proiectului.

Proiectul s-a derulat în 25 de localități din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Page generated in 1,245 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!