web analytics

Dezvoltare rurală și integrare pe piața muncii pentru șomerii giurgiuveni

 

toporu

Timp de 24 de luni, la Info Grup, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu, s-a derulat proiectul ”Dezvoltarea rurală și integrare pe piața muncii”. Valoarea proiectului, al cărui obiectiv general l-a reprezentat dezvoltarea durabilă a capitalului uman și asigurarea de oportunități sporite de participare pe piața muncii pentru 430 de persoane din mediul rural, a fost de 1,086 milioane lei.

La conferința finală a proiectului, coordonatorul de promovare al acestuia, Raluca Ciobanu, s-a declarat mulțumită de rezultatele obținute, în multe dintre cazuri discutându-se de depășiri ale numărului preconizat de participanți, în unele cazuri chiar și cu 100% (numărul persoanelor angajate pe perioada proiectului: 28).

De asemenea, pe durata proiectului, dar și după încheierea acestuia, a fost realizat un website, www.constientizarerurala.ro, destinat realizării campaniilor de informare și promovare în comunitățile rurale din județul Giurgiu.

”Am avut peste 28.890 de accesări ale site-ului, care conține informații pe o tematică largă: agricultură ecologică, antreprenoriat, consiliere profesională, dezvoltare durabilă, egalitate de șanse și alte asemenea informații, utile pentru cei interesați”, a declarat coordonatorul de promovare al proiectului.

Proiectul s-a derulat în 25 de localități din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.