Din ciclul MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE. Ruşine, nu aşa se câştigă alegerile!

PSD2PSD nu se dezminte nici la aceste alegeri. Vrea să le câştige prin minciună, manipulare şi dezinformări. Un exemplu concludent în susţinerea acestor afirmaţii se regăseşte în ziarul distribuit de PSD în judeţ. Trecând peste realizările măreţe ale unor primari, cu care se împăunează acum liderii PSD, în frunte cu senatorul Niculae Bădălău, dincolo de miile de miliarde aduse în judeţul Giurgiu doar pentru unele comunităţi, conduse de primari PSD care au trecut la acest partid odată cu celebra OG 55, PSD vine cu minciuni, fără a se gândi că alegătorul, omul de rând, ştie foarte bine care este ADEVĂRUL.

PSD Giurgiu vine şi ne spune, cu nonşalanţă, că au dublat alocaţiile pentru copii, omiţând, cu intenţie, să spună cui a aparţinut iniţiativa din Parlament şi, mai mult, uitând că primul ministru de atunci, social-democratul Victor Ponta nu a votat , cu toate că a fost prezent la lucrările plenului, aspect ce reiese din documentul de mai jos, prezentat şi de site-ul ştirip surse.ro:media-143213659195106500

Pentru a le împrospăta memoria social-democraţilor le reamintim că, în urma cu un an, în mai 2015, Parlamentul a dublat alocaţia pentru copii.  Amendamentul PNL care prevedea dublarea alocaţiei pentru copii a trecut de Parlament cu 332 de voturi favorabile şi două abţineri.

Așadar, domnilor, nu uitați că în înțelepciunea populară întotdeauna Minciuna are picioare scurte! 

M. M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.