Doamne-ajută! Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus, la Giurgiu

CENTRUL JUDEȚEAN DE CONDUCERE ȘI COORDONARE A INTERVENȚIEI GIURGIU a remis un BULETIN DE PRESĂ in care comunica urmatoarele:
„Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul județului Giurgiu, nu au fost confirmate cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
La nivelul județului, au fost prelucrate 67 de teste, rezultatul acestora fiind negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.
În prezent, 60 de persoane se află în carantină, fără a prezenta simptome specifice noului virus. De asemenea, 225 de persoane se află în autoizolare la domiciliu. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.
În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 15 apeluri la numărul unic de urgență 112.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20″.

In continuare, Instituția Prefectului – județul Giurgiu face apel către toți cetățenii municipiului și județului Giurgiu să se informeze cu privire la măsurile adoptate atât la nivel național cât și la nivel județean referitoare la evoluția noului virus CoVid – 19 doar din surse autorizate și să ignore orice zvon apărut în spațiul public.
Menționăm că, giurgiuvenii se pot informa cu privire la CoVid – 19 apelând 112 sau linia dedicată pentru coronavirus TELVERDE 0800800358.
Asigurăm populația că instituțiile publice cu atribuții în gestionarea acestei situații activează, conform metodologiei, existând la nivelul județului o capacitate de reacție și adaptare rapidă.

  1. Bună seara,
    Va rugam sa analizați și cazul șefului depozitului de produse proaspete al firmei Profi din Bolintin-Vale, George Zaharia care, deși s a întors din Spania pe 09 martie nu a respectat normele legale de autoizolare și s a prezentat la locul de munca fără sa anunțe, iar în data de 17 martie a fost confirmat pozitiv infectat cu noul Corona virus. Colegilor cu care a întrat în contact le este teama sa declare situația, deoarece li s a transmis de șefi sa păstreze tăcerea sub amenințarea pierderii locurilor de munca. Va rugam sa interveniți! Mulțumim

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.