web analytics

Două gesturi frumoase, la debut de primăvară

tnl martisorDa, tinerii de la toate partidele politice din Giurgiu au ieşit, sâmbătă, 1 martie, pe stradă, pentru a le oferi mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în cale. Numai că tinerii liberali giurgiuveni au reuşit să facă un dublu gest lăudabil.

200 din cele 1.200 de mărţişoare oferite femeilor giurgiuvene au fost cumpărate de cei de la TNL Giurgiu de la Asociaţia „Licurici” a tinerilor seropozitivi.

Mărţişoarele au fost confecţionate manual chiar de către membrii Asociaţiei, iar banii strânşi din vânzarea lor cu siguranţă le vor fi de mare ajutor( să nu uităm că tinerii seropozitivi de la „Licurici” au nevoie de sprijin financiar pentru a putea cumpăra material textil ca să termine proiectul privind dotarea Spitalului Judeţean cu lenjerii de pat).

Revenind la acţiunea în sine de 1 Martie, tinerii liberali giurgiuveni s-au împărţit în 3 echipe şi au făcut să zâmbească doamnele şi domnişoarele din Tineretului, şoseaua Bucureşti, Piaţa Centrală. Oinac, Strada Gării sau Negru Vodă. C.Smartisor 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.