DOUĂ SERI DE COMEDIE CU TEATRUL NAȚIONAL ”SATIRICUS” DIN CHIȘINĂU

Teatrul Național “Satiricus I. L. Caragiale” din Chișinău – cel mai prestigios teatru de dincolo de Prut – vine la Giurgiu cu două comedii de mare succes semnate de Alexandru Grecu, fondator și director artistic al instituției, președinte al UNITEM, personalitate marcantă a vieții culturale și artistice din Republica Moldova.

De fapt, trupa  “Satiricus” întoarce vizita colegilor de la “Tudor Vianu”, care pe 4 și 5 aprilie au încântat publicul din Chișinău cu două dintre cele mai apreciate producții ale acestei stagiuni: Zeul măcelului și Parada.

Spectacolele oferite de teatrul din Chișinău, comedii binecunoscute, montate în maniera inconfundabilă a maestrului Sandu Grecu și interpretate cu aplomb și dezinvoltură de actorii moldoveni, se constituie ca o invitație la teatru de nerefuzat la începutul săptămânii viitoare.

În prima seară, sunteți invitați la două ore de râs pe săturate: un doctor infidel la doar șase luni de la căsătorie, prins cu mâța-n sac de soție și, mai rău, de soacră, nu mai știe cum să iasă basma curată. Iar când soluția sună un prieten se dovedește și ea dezastruoasă, spectatorul asistă la o succesiune nebună de scene comice. În concluzie, DOCTOR DE FEMEI de Georges Feydeau, poate fi vizionat la Sala Mare doar luni, 14 mai 2018, de la ora 19,00! O comedie irezistibilă cu la fel de irezistibilul Ion Grosu în rolul doctorului Moulineaux!

În cea de-a doua seară – marți 15 mai, tot de la ora 19,00 – trupa din Chișinău așteaptă publicul giurgiuvean la NUNTĂ. În montarea de excepție a maestrului Sandu Grecu, piesa lui Anton Pavlovici Cehov se transformă într-o demonstrație de măiestrie actoricească, mișcare scenică și coregrafie. O mireasă fericită, un mire îndrăgostit, niște părinți îngrijorați și tot felul de oaspeți, printre care și un coșcogea general – care se dovedește a fi doar un modest căpitan de rangul doi – sunt protagoniștii comediei cu care Teatrul Național “Satiricus” din Chișinău încheie vizita la Giurgiu.

Vă așteptăm, așadar, la două seri de teatru memorabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.