web analytics

Dublă lansare de carte pentru cpt. (r) Sîrbu Dorel. Emoții, felicitări și cuvinte spuse din inimă

Lansate oficial recent la Teatrul „Tudor Vianu”, volumele scrise de cpt. (r) Sîrbu Dorel au fost oferite si colegilor jandarmi. Data de 8 noiembrie a fost aleasă în mod special pentru că jandarmii sărbătoresc in aceasta zi patronii spirituali ai Armei, fiind momentul potrivit pentru un eveniment cultural. 

Acțiunea a avut loc la sediul inspectoratului, unde ofițerul și-a desfășurat activitatea timp de 15 ani. Foștii colegi l-au întâmpinat cu emoție și l-au felicitat pentru această nouă lansare de carte. La final toți au primit câte un exemplar din volumele „Serioase … și nu prea” și „Cărticica mea”, care întregesc colecția jandarmilor.

De fiecare dată, colegii i-au susținut demersurile literare și l-au încurajat, pentru că dincolo de tragedia care l-a ținut departe de cariera militară există spiritul camaraderesc, unitatea și sprijinul necondiționat.

Pentru cpt. (r) Sîrbu Dorel această dublă lansare de carte a fost o reușită, după ce în anul 2015 a lansat “Rondeluri și alte poezii”, iar în 2017 volumul de epigrame “Înțepături amestecate”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.