web analytics

Dublarea alocaţiei pentru copii, o victorie de etapă pentru PNL

beianu„Ne lăudăm că avem copii deştepţi, îi etichetăm ca fiind viitorul acestei ţări şi cu toate acestea nu facem nimic pentru ei. Ba, mai mult, se încearcă din partea puterii o blocare a deciziei de dublare a alocaţiilor de stat, decizie impusă guvernului de liberali. Pentru PNL a fost o vcitorie de etapă. Deşi s-a dublat, încă suntem în coada clasamentului în Europa vis-a-vis de cuantumul acestei indemnizaţii. Tocmai de aceea PNL va continua demersurile astfel încât valoarea alocaţiei să fie undeva la 200 lei”, a declarat într-o recentă conferinţă de presă copreşedintele PNL municipal Dumitru Beianu.

Este arhicunoscut faptul că, la propunerea liberalilor, deputaţii au decis ca să crească de la 42 la 84 de lei. Practic, alocaţiile de stat pentru copii au fost dublate, după ce Camera Deputaţilor a votat amendamentul propus de deputatul PNL, Cristina Pocora, la proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.65/2014 pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Trebuie subliniat faptul că, din 2009, niciunul dintre guvernele şi parlamentele României nu a mai fost cu adevărat interesat de soarta alocaţiilor pentru minori, până acum. Dublarea alocaţiilor este o măsură pe care cei de la PNL, cu sprijinul puterii, reuşesc să o facă. Încă, liberalii sunt conştienţi că nu este suficient: copiii noştri merită tot ce-i mai bun.

In consecinţă, se impunea creşterea alocaţiei de stat pentru copii, fiindcă ea nu a mai fost actualizată de şase ani, si mai ales pentru că ea se situa cu mult sub media europeană.

M. M.

  1. Boerescu Mihnea--consilier judetean 26 mai 2015, 0:55

    In site-ul Giurgiu-acum in ziua de 22 mai 2015 a aparut un interviu in care Domnul Badalau spunea ca dublarea alocatiei este „o reusita a PSD-ului ” ……hahaha
    Acum eu nu mai zic nimic…doar am spus… 😉

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.