Echipa liberală face treabă bună şi la Malu

_DSC0574Peste 300 de oameni au mers miercuri, 21 mai, la Căminul Cultural din Malu, Giurgiu, pentru a asista la un spectacol de muzică populară oferit lor de primarul liberal Eugen Şoavă, cu ocazia Zilei Sfinţilor Constantin şi Elena. Oaspeţii edilului au fost şi cei din conducerea PNL Giurgiu,  invitaţi să le transmită sătenilor un mesaj înainte de alegerile europarlamentare din 25 mai.

Campania electorală continuă, iar în ceea ce-i priveşte pe liberali, aceasta se desfăşoară cu bun simţ şi respect faţă de cetăţeni. Fie merg în caravană, prin localităţi, stau de vorbă cu oamenii care vor să-i asculte, fie ţin discursuri pe scenele amenajate cu ocazia întâlnirilor electorale. De asemenea, cei de la PNL Giurgiu sunt invitaţi şi la spectacole organizate cu diverse sărbători, fiind şi cazul comunei Malu. Miercuri seara, Căminul Cultural a devenit neîncăpător la un show pe gustul lor, organizat de Ilie Klement. _DSC0569

În afară de artişti renumiţi ai muzicii populare, cei din Malu au ascultat şi mesajele liberalilor giurgiuveni privind alegerile europarlamentare aflate în strânsă legătură cu proiectele de dezvoltare, cu un trai mai bun, cu administraţia, dar şi cu politica. Ideea de bază a fost că acolo unde există unitate, treaba merge ca pe roate. Şi, având în vedere că preşedintele Consiliului Judeţean şi şef al PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea, secretarul general al organizaţiei judeţene liberale, Marian Măroiu şi primarul Eugen Şoavă sunt toţi din comuna Malu, au fost primiţi, miercuri, cu aplauze, de săteni. _DSC0544

Tot cu aplauze au fost primiţi şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreşedintele Dumitru Gavrilă şi deputatul PNL Viorel Teodorescu.

Oamenilor li s-au explicat motivele pentru care ar trebui să aibă încredere în echipa PNL locală ce o promovează pe aceea de europarlamentari şi, bineînţeles, pe cea centrală. Li s-au adus la cunoştinţă proiectele viitoare pentru localitatea lor, iar filmarea evenimentului de la Malu o puteţi urmări, la Valahia TV (www.valahiatv.ro), joi seară, într-o Ediţie de Campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.