web analytics

EURES poate oferi asistență și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în afară

  • euresLocuri de muncă sezonieră  în AGRICULTURĂ  – SPANIA – CAMPANIA 2017

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă că, prin serviciul  EURES România, sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania – firma SUREXPORT, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință; nu se solicită limbă străină).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Selecția va avea loc în trei locații din țară: Vaslui (jud. Vaslui), Slobozia (jud. Ialomiţa) şi Râmnicu Vâlcea (jud. Vâlcea), în perioada 13-16 decembrie 2016

Persoanele care doresc să participe la selecţie trebuie să fie înscrise în baza de date EURES. Documentele necesare înscrierii în baza de date sunt: carte de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru muncă sau clinic sănătos”.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0769.033.287 sau 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11.

Oferta locurilor de muncă este publicată şi pe site-ul EURES al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.eures.anofm.ro

 BIROUL DE PRESĂ AL AJOFM GIURGIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.