EXCLUSIV Campioana judeţului Giurgiu va întâlni o echipă de tradiţie în „barajul” pentru promovarea în Liga a III-a

Progresul Bucureşti, adversara campioanei judeţului Giurgiu FOTO: facebook.com, Progresul in Exil

Progresul Bucureşti, adversara campioanei judeţului Giurgiu
FOTO: facebook.com, Progresul in Exil

AS Progresul Bucureşti este noua campioană a municipiului Bucureşti (Liga a IV-a) şi adversara câştigătoarei competiţiei similare din judeţul Giurgiu la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. „Bancarii” au devenit campioni în ultima rundă, într-o serie cu multe echipe de tradiţie… cel puţin pe hârtie: Sportul Studenţesc, Venus, Unirea Tricolor sau Victoria.

Misiune dificilă pentru campioana judeţului Giurgiu. Câştigătoarea barajului de la Bolintin Deal va înfrunta Progresul Bucureşti în duelul pentru Liga a III-a.

Federaţia Română a stabilit vineri „perechile” barajului de promovare în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Campioanele judeţului Giurgiu şi municipiului Bucureşti se vor întâlni din nou, după cinci ani. Atunci Rapid Clejani elimina Metaloglobus (scor 2-1), după un joc spectaculos şi promova în premieră în Liga a III-a.

De data aceasta misiunea va fi mult mai dificilă, dat fiind faptul că formaţia bucureşteană este una entuziastă, care vrea să readucă din nou în prim-plan spiritul „bancarilor”.

Vedeta echipei este „veteranul” Gigel Coman (37 de ani), jucător cu peste 200 de meciuri în Liga I şi fost internaţional.

Adversara Progresului va fi una dintre următoarele formaţii: CSM Dunărea Giurgiu, FC Singureni, Arsenal Malu sau Avântul Floreşti.

Programul barajului pentru stabilirea campioanei judeţului Giurgiu:

SEMIFINALE:
marţi, 7 iunie, ora 18.00, Bolintin Deal: CSM Dunărea Giurgiu – Avântul Floreşti;
miercuri, 8 iunie, ora 18.00, Bolintin Deal: FC Singureni – Arsenal Malu;
FINALA:
sâmbătă, 11 iunie, ora 17.00, Bolintin Deal.

Campioana judeţului Giurgiu şi campioana municipiului Bucureşti se vor întâlni în dublă manşă pe 18 şi 25 iunie, cu începere de la ora 18.00. Primul meci se dispută în judeţul Giurgiu. Câştigătoarea va promova în Liga a III-a.

Bogdan Vladu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.