„EXECUTAT” DE MESCHINII POLITICIENI LOCALI, APRECIAT ȘI PROMOVAT LA BUCUREȘTI

Cătălin Țone, giurgiuveanul nostru este, fără îndoială , un om care fiind la comanda poliției județene ne-a făcut să gândim și să apreciem altfel oamenii în uniformă albastră. Poliția Giurgiu a devenit mult mai cunoscută și apreciată în toata țara, ceea ce a stârnit se pare  mânia și teama unor oameni politici care nu au avut „liniște” până nu l-au alungat profesional din orașul său natal.
Mulți ani, el a condus lupta antidrog din Capitală, loc unde a revenit după plecarea de la Giurgiu. Pe surse, am aflat că acum a promovat și este adjunctul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, fiind al doilea om al structurii.
Căutând pe pagina Poliției române am văzut că această structură are o competență vastă și delicată, fiind, se pare, cel mai important segment al armei:
-combaterea traficului și consumului ilicit de droguri;
-combaterea macrocriminalității economico-financiare;
-spălare de bani, infracțiuni vamale, contra patrimoniului și de serviciu;
-combaterea criminalităţii informatice;
-combaterea infracțiunilor informatice cu mijloace de plată electronice, infracţiunilor contra confidenţialităţii şi integrităţii datelor, a celor privind sistemele informatice şi pornografie infantilă;
-investigarea infracțiunilor de terorism;
-investigarea grupărilor infracționale de natură polivalentă, având un număr mare de membri care acționează atât la nivel intern cât și extern, prin comiterea unei sfere variate de infracțiuni;
-investigare financiară a grupurilor de criminalitate organizată;
-falsul de monedă.
Ca giurgiuveni ar trebui să fim mândri, să îi urăm mult succes în activitate. Suntem convinși că va duce mai departe cu onoare, cum a făcut-o și până acum, numele județului nostru și va continua fără ezitare lupta împotriva criminalității organizate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.