Fair-play si buna dispozitie, la cupa TNL la fotbal, editia a doua

Duminica, 8 iulie, a avut loc editia a doua CUPA TNL la fotbal, manifestare organizata de prim-vicepresedintele TNL Giurgiu, Costel Musa, care doreste atragerea unui număr cât mai mare de tineri la activitățile sportive organizate în propriile localități, dar și mobilizarea organizațiilor locale ale TNL.  Evenimentul a avut loc la Gostinari, pe un teren sintetic de la scoala din comuna si a reunit zeci de tineri, cu totii dornici de miscare. Alaturi de Costel Musa s-au aflat Chiran Adrian, președintele TNL Giurgiu și lui Paul Mușat, președintele organizației municipale.

A fost o competitive frumoasa, cu galerii si sustinatori, care pe toata durata manifestarii sportive au dat dovada de fair-play. Competiția s-a adresat tinerilor, cu vârsta între 15 și 35 de ani.

La start s-au inscris sapte echipe: CSM Gostinari, FC Mironești, Real Gostinari, Racheta, ACS Gostinari, FC Gostinari, CSR Gostinari. Dupa confruntarea din teren, situatia finala a fost urmatoarea:

locul I,  ASC Gostinari,

locul II,  FC Mironești,

locul III,  Echipa Racheta.

Golgheterul competiției a fost State Constantin, cu 6 goluri marcate, iar cel mai bun portar a fost Bocea Traian.

“Dincolo de medalii si cupe, consideram ca toti au fost castigatori. In primul rand pentru ca au facut miscare intr-un cadru organizat si in al doilea rand pentru ca tinerii de la sate au nevoie de socializare. Ne dorim sa promovam activitati de gen si in alte localitati din judet”, a declarat Costel Musa.

Trebuie mentionat si faptul ca tanarul liberal Costel Musa impreuna cu alti tineri din localitate s-au mobilizat si au muncit efectiv pentru renovarea terenului sintetic , punând plase, sudând porțile, tăind iarba de pe lângă teren. Iar stisfactia muncii a venit duminica, ziua in care peste 100 de tineri au luat cu asalt curtea scolii, spre bucuria organizatorilor. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.