web analytics

Federația „Solidaritatea Sanitară”, preocupată de interesele salariaților din Sănătate

Participă la ”Evaluarea așteptărilor salariaților din Sănătate de la organizațiile sindicale”, este invitația lansată recent de Federația „Solidaritatea Sanitară” către salariații din unitățile sanitare din România și care a fost promovată și la Giurgiu de către conducerea Sindicatului Județean „Solidaritatea Sanitară” .

„Așa cum v-am obișnuit deja, una dintre formele prin care Federația „Solidaritatea Sanitară” își manifestă preocuparea pentru reprezentarea în cele mai bune condiții a intereselor salariaților din Sănătate o reprezintă cercetările desfășurate în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” (CCDSS).

În continuare acestui tip de acțiune strategică, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea chestionarului pe care-l găsiți aici http://solidaritatea-sanitara.ro/platformacercet…/index.php…

Chestionarul are ca temă evaluarea așteptărilor salariaților din Sănătate de la organizațiile sindicale, cercetarea propunându-și identificarea celor mai bune soluții pentru adecvarea activităților și a structurilor organizatorice la așteptările membrilor de sindicat și a salariaților în general.

Demersul este parte a sindicalismului bazat pe dovezi, ce caracterizează toate activitățile profesioniste, el punând bazele unor schimbări radicale de perspectivă, ca parte a adaptării la necesitățile reale și a strategiei de anticipare a viitorului.

Cercetare constituie o abordare inovatoare în domeniul sindical, fiind unul dintre pașii necesari pentru trecerea de la stabilirea acțiunilor „de la centru” către adoptarea deciziilor în funcție de dorințele și valorile oamenilor care constituie baza organizațiilor sindicale. În acest sens, informațiile obținute vor fi utilizate la orientarea structurii organizatorice și a activităților în conformitate cu așteptările respondenților. Totodată, informațiile oferite de dvs. vor contribui la o mai bună implementare a principiului alocării raționale a resurselor, în acord cu interesele celor care contribuie la constituirea lor.

Completarea chestionarului este o formă de participare a dvs. la reorientarea activității sindicale cât mai aproape de așteptările și nevoile salariaților.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul pe care înțelegeți să ni-l acordați prin completarea acestui chestionar, respectiv pentru înțelegerea faptului că interesele noastre sunt comune!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.