web analytics

Felicitări pentru acțiunea inedită!

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GIURGIU ȘI BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III, ALĂTURI DE FAMILIILE POLIȚIȘTILOR CAZUȚI LA DATORIE ȘI COMUNITATE

Luni, 9 aprilie a.c., polițiștii giurgiuveni împreună cu membrii clubului polițiștilor motocicliști „BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III” au profitat de superba zi de primăvară și au fost alături de familiile polițiștilor căzuți la datorie, oferind copiilor acestora plimbări cu motocicletele.

De asemenea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu cațiva membri clubului „BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III”,  au mers la domiciliul unei familii nevoiașe din localitatea Valea Bujorului, județul Giurgiu, căreia i-au oferit cadouri și produse specifice sărbătorilor pascale, se arata intr-un comunicat remis presei.

Felicitări polițiștilor giurgiuveni, felicitări conducerii IPJ Giurgiu, în special inspectorului sef Cătălin Tone, dar și Clubului motocicliștilor politiști Blue Knights Romania III pentru această inițiativă, felicitări tuturor celor au contribuit cu bunuri, făcând posibilă această acțiune în cea de-a doua zi de paști!

***

De Clubul motocicliștilor BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III, sigur ați mai auzit. Este vorba de un club de motocicliști polițiști care se implică în diverse cazuri sociale, atât pentru colegii polițiști, dar mai ales pentru ajutorarea copiilor defavorizați de soartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.