web analytics

Femeile, răsfăţate de sindicat

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită pe 8 Martie, este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii şi a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate şi mai appreciate reprezentante ale sexului frumos.

Aproape 200 de femei au participat la evenimentul organizat de Sindicatul Judeţean “Solidaritatea Sanitară” Giurgiu şi Sindicatul Democratic al Medicilor!  Întâlnirea a avut loc la Miorita iar atmosfera creată de formaţia artistică a fost una de-a dreptul specială. Este adevărat şi faptul că sărbătoritele zilei au fost la înălţime şi nu au lăsat ca problemele de acasă sau de la locul de muncă să umbrească această zi dedicată în întregime lor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru sărbătorite, iar ritmurile melodiilor au scos la iveală adevărate talente demne de a participa la concursurile de profil cu mari şanse de reuşită.

„Vreau să urez La mulţi ani tuturor femeilor din municipiu dar şi din judetul Giurgiu.  Sărbătorim Ziua Femeii cu speranţa că an de an de acum în acolo această petrecere să fie organizată pentru a răsplăti o parte din fericirea ce o dăruiesc cadrele medicale celor din jur . Toată organizarea am asigurat-o în speranţa împământenirii acestui obicei frumos de a ne serba colegele de muncă.  Atmosfera de aici dovedeşte cu prisosinţă că primăvara a sosit”, a declarat preşedintele Sindicatului Judeţean “Solidaritatea Sanitară” Giurgiu, Bogdan Vasilescu,  organizatorul acestui moment de neuitat pentru membrii sindicatului.

Atmosfera relaxantă şi buna dispoziţie au pus stăpânire pe toţi participanţii care, în mod sigur îşi vor aminti multă vreme de acum în acolo de acest cadou oferit cu generiozitate de către conducerea sindicatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.