GIURGIU: A vrut să scoată copilul din ţară, ascunzându-l sub fustă

minor ascuns gr 17.04.2014 1Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat o femeie care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară copilul minor, ascuns sub fustă, pentru că nu avea documente de călătorie pentru acesta.

„În data de 17.04.2014, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de ieşire în ţară, un autocar cu pasageri marca Mercedes care efectua curse pe ruta România – Grecia. Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au verificat o familie (soţ, soţie şi un copil minor), aceştia descoperind ascuns sub fusta mamei, un alt minor în vârstă de 12 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Doina A., în vârstă de 33 ani, mama copilului, a recurs la această metodă pentru că nu a avut banii necesari pentru eliberarea unui paşaport pentru minor, ea şi familia dorind să ajungă în Grecia în căutarea unui loc de muncă.
 În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat”.

COMUNICAT ITPF GIURGIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.