Giurgiuvenii fac mişcare: Au alergat pentru sănătate, în pragul Zilei Mondiale a Sănătăţii

DSC01735Peste 30 de copii, adolescenţi şi adulţi au răspuns invitaţiei celor din Clubul Elevilor Liberali şi au participat la o acţiune menită să celebreze în avans Ziua Mondială a Sănătăţii.
În Parcul Elevilor, copii de la mai multe şcoli generale, liceeni de la „Tudor Vianu” şi „Nicolae Cartojan”, dar şi adulţi, au luat startul „Cross-ului Primăverii- Alergăm pentru sănătate”. Participanţii, cu vârste între 11-41 de ani, au fost împărţiţi pe grupe de vârstă, iar câştigătorii locului I au primit premii în bani, fiind vorba despre 50 de lei de fiecare.

Ceilalţi, câştigători de asemenea, au fost răsplătiţi cu medalii, dulciuri şi tricouri personalizate.

„În ciuda vremii nefavorabile, noi, cei din Clubul Elevilor Liberali giurgiuveni, au reuşit o mare acţiune, respectiv Crossul Primăverii, unde au venit să facă mişcare 32 de copii, tineri şi chiar adulţi. Acţiunea a fost organizată cu scopul de a celebra Ziua Mondială a Sănătăţii, marcată anual pe 7 aprilie. Ne bucurăm că acţiunile noastre au mereu un impact social foarte mare şi vom continua cu asemenea activităţi”, ne-a spus preşedintele CEL Giurgiu, Adrian Chiran. DSC01758

Şi la acest eveniment, ca de altfel la toate celelalte organizate până acum de CEL sau de TNL Giurgiu, a fost alături de tinerii giurgiuveni şeful liberalilor din municipiu, Dumitru Beianu. „Mă bucur că am văzut atâtea feţe zâmbitoare, păcat că nu a venit şi primăvara la această întâlnire organizată de Clubul Elevilor Liberali, dar toate la timpul lor! Îi felicit pe organizatori şi pe participanţi care au demonstrat calităţi fizice incontestabile!”, le-a spus Beianu celor prezenţi.

Felicitări pentru acţiune au primit concurenţii şi organizatorii şi de la preşedintele TNL Giurgiu, Alin Guţu, cel care a dat asigurări că îi va susţine în continuare pe mai tinerii săi colegi în actitivităţile pe care le vor organiza.

C.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.