web analytics

Ianukovici este beat tot timpul

ianukovici_87582500

Fostul preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, înlăturat de la putere în urma unei mişcări de contestare fără precedent la sfârşitul lunii februarie – conform presei ruseşti – se află într-o depresie profundă şi bea încontinuu.

Acesta stă la vila sa din Soci şi consumă alcool fără întrerupere. Presa moscovită mai relatează că în momentul în care locuia într-o casă din apropierea Moscovei, a fost vizitat de către Serghei Borisovici Ivanov, şeful administraţiei Putin. Ianokovici l-a întâmpinat pe Ivanov în halat şi într-o stare avansată de ebrietate, după care a început să-i dea ordine. Ulterior, Ivanov s-a întâlnit cu Vladimir Putin şi i-a cerut să nu-l mai trimită acolo: ”Nu este clar cine se află la cine în vizită…”

După cum bine se cunoaşte, la sfârşitul lunii februarie, anul curent, Rada Supremă (parlamentul ucrainean unicameral) l-a destituit pe Ianukovici din funcţie iar acesta a dat bir cu fugiţii în Rusia.

De la începutul ostilităţilor, în estul Ucrainei, conform datelor ONU, peste 3600 de persoane au fost ucise de ambele tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.