web analytics

Incidente electorale la Singureni

singureni votare

A intrat în cabină cu mai mulţi alegători, pe care „i-a ajutat” să voteze. Este vorba despre primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, care a stârnit un scandal în comună, după ce a fost apostrofat  de membrii birourilor sectiilor de votare pentru gestul său. 

Şi nu s-a întâmplat doar într-o singură secţie, ci în două, la Singureni şi la Crânguri. Membrii birourilor secţiilor de voatre au sesizat Biroul Electoral Judeţean. Mai mult decât atât, preşedintele uneia din secţiile de voatre spune că ar fi foat ameninţat direct de primar.

Intervievat de Valahia TV, primarul Pătuleanu răspunde evaziv acuzaţiilor ce i se aduc şi, mai mult decât atât, este chiar sarcastic, declarând că „îşi ajută mereu concetăţenii” şi că va continua să o fac, şi că nu îi ajută „ca edil”, ci ca „simplu cetăţean”. „Sper până diseară să ajut vreo 3.000” – mai afirmă – la fel de sarcastic – primarul din Singureni.

Incidentul a fost sesizat la Biroul Electoral Judeţean şi se pare că şi la Poliţie, însă, potrivit datelor oficiale, se pare că nu ar fi fost confirmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.