Înlocuirea mea din Biroul Politic Județean nu înseamnă că am fost trasă pe … dreapta!, susține liberalul Elsa Joantă

JoantaPurtătorul de cuvânt al organizației județene a PNL Giurgiu, Elsa Joantă a declarat vineri, într-o conferință  de presă, că, din punctul său de vedere, înlocuirea din Biroul Politic Județean nu înseamnă că a fost trasă pe dreapta de partid.

„Eu îmi dădusem, deja, demisia din acest organism și rămăsesem doar în Biroul Politic Municipal, pentru că aveam prea multe funcții și nu aveam timp să mă ocup de toate. M-a deranjat, însă, faptul că, într-o parte a presei, am fost atacată nejustificat! Nimeni n-a ținut cont că sunt unul dintre cei mai vechi liberali și cu activitate bună în organizația de femei. Din simplul motiv că sunt unul dintre cei mai vechi liberali, și în plus am și în calitate de purtător de cuvânt al PNL, m-a deranjat și că înainte de producerea unui eveniment de presă nimeni nu m-a sunat să îmi ceară părerea. Şi asupra mea s-au pus verdicte și etichete nemeritate! Nu este normal să nu fiu sunată de nici un jurnalist local, ca să mă întrebe ce se întâmplă în PNL!

Cu girul celor doi copreședinți de partid, Dumitru Beianu și Gheorghe Ștefan, a mai declarat Elsa Joantă,  am să vă rog ca, pe viitor , când o să aveți dorința de a mai arunca pe piață știri descalificatore la adresa PNL Giurgiu, în situația în care nu-i sunați pe cei doi lideri, să mă sunați pe mine ca să vă pot oferi şi un punct de vedere oficial al partidului. Telefonul meu vă este deschis 24 de ore din 24 de ore. Nu critic pe nimeni din presa locală, dar ca fost coleg vă pot spune că așa ar fi fost normal, să ne contactați înainte de a lansa știri despre înlocuirea unor membri din Biroul Politic Județean al PNL Giurgiu”, a conchis Elsa Joantă.

Info Press

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.